Servicii Premium de Infrumusetare

SERVICII

MACHIAJ PROFESIONAL

EXTENSII GENE 

LAMINARE GENE SI SPRANCENE

VOPSIT SPRANCENE CU HENNA

Machiajul este cel ce-ti accentueaza si iti scoate in evidenta trasaturile frumoase, prin evidențierea ochilor, buzelor sau a pomeților, in timp ce ascunde elementele care nu vrei sa se vada, un ten cu imperfectiuni, urme de la acnee, roseata, pori dilatati. Cu ajutorul machiajului poti corecta optic diverse parti ale fetei, prin conturare si iluminare, pentru a obtine o armonie si un aspect fresh.

COAFOR

Servicii ireprosabile de coafat, de infrumusetare, si ingrijire a parului, folosind mereu cele mai inovatoare tehnici. Specialistii te consiliaza si iti ofera coafura pe care ti-o doresti. In functie de evenimentul la care mergi, lungimea parului tau, momentul zilei, personalitatea ta, hairstilistii vor crea acea coafura care sa te faca sa zambesti in oglinda si sa te scoata in evidenta.

MANICHIURA – PEDICHIURA

Aspectul mâinilor transmite multe despre o femeie şi lasă de înţeles cât de mult timp acorzi pentru îngrijirea personală. O mana ingrijita, cu manichiura proaspata, confera un aspect elegant. In plus, manichiura iti reflecta personalitatea, prin culorile preferate de oja, si forma aleasa pentru unghii.